понеділок, 19 грудня 2016 р.

УВАГА! УВАГА! УВАГА!
з 20 по 24 грудня 2016 року оголошено КАРАНТИН!
Будь-яка нова інформація буде надана тут пізніше.
Будьте здорові і бережіть себе! 

середа, 30 листопада 2016 р.

А ми були на виставці «Ярмарок сучасних ініціатив бібліотек та музеїв Мелітопольщини» і класно провели час: проходили музейний лабіринт, брали участь у різноманітних майстер-класах, розфарбовували малюнки-антистрес та інше. Дуже приємно, що наші бібліотеки та Краєзнавчий музей розвиваються, ідуть в ногу із сучасністю.

вівторок, 22 листопада 2016 р.

ТЕМА ЗАГАЛЬНО ГІМНАЗІЙНОГО ПРОЕКТУ:
«Зміни у Мелітополі – нове обличчя місця, де ти живеш!»
Тема класу: «Парк кущових скульптур»
МЕТА проекту: популяризація знань про децентралізацію у рідному місті через інтерактивний учнівський підхід під час розробки проекту «Парк кущових скульптур»
На початку роботи над проектом перед нами постали такі ЗАВДАННЯ:
- надання знань учнівській молоді та дорослим з їхнього оточення щодо децентралізації;
- залучення до активної діяльності в громаді та виконання спільного проекту щодо змін у нашому місті;
- аналіз сучасного стану Мелітополя, комунікаційні ресурси рідного міста;
- добір матеріалу для розробки запланованого проекту.
Ми створили макет Парку кущових скульптур, бо, на нашу думку, це найкращий варіант. По-перше, буде більше насиченого киснем повітря. По-друге, таким чином ми ще більше озеленимо наше рідне місто. На думку нашого класу, у цьому парку буде багато відвідувачів, які із задоволенням будуть милуватися красивими кущовими скульптурами.
Для втілення нашої ідеї, ми домовились зробити різних тварин, рослин, комах орігамі в зеленому кольорі – вони  і стали нашими скульптурами. Наш клас плідно займався проектом. Про це свідчить наш невеличкий фото звіт. Хоч у нас були деякі труднощі, але ми все-таки впоралися із поставленим завданням. На нашу думку, макет вийшов досить гарний і ми хотіли б бачити цей вже реалізований проект в нашому місті у парковій зоні по проспекту Богдана Хмельницького (район Чорного гастроному).

неділя, 13 листопада 2016 р.

Осенняя пора – это прекрасное время для создания самых удивительных и волшебных фотографий. Природа наряжается в самые роскошные наряды – желтые, оранжевые, коричневые и золотистые листья, которые сказочным образом переливаются под лучами осеннего солнышка. Именно осенью фотографии, сделанные на природе, будут самыми необыкновенно красивыми и оригинальными. И мы вам это докажем своим фотоотчётом!